Epilog incidenta

Muhović ostao iza rešetaka zbog ranjavanja manekenke

mirza
VL FOTO
03.04.2012.
u 10:52

Navodno je bio ljubomoran jer je djevojka prenoćila u hostelu, između njih došlo je do svađe pa je posegnuo za pištoljem

Tužiteljstvo Sarajevske županije jučer je Općinskom sudu podnijelo prijedlog za određivanje pritvora Mirzi Muhoviću (29) iz Peći, nastanjenom u Sarajevu, koji je u nedjelju pucao u svoju djevojku, manekenku Eminu Karišik (27) na Igmanu. Ljubomorni Muhović, inače vlasnik benzinske crpke „Green“, sumnjiči se za izazivanje opće opasnosti i nasilničko ponašanje, a svemu je kumovao alkohol. Podsjetimo, Muhović je oko 06:50 sati pucao u svoju djevojku koja se nalazila na seminaru SDP-a BiH u hostelu Feri na Igmanu.

Naime, zatekao ju je s društvom u njenoj sobi i onda pucao. Incident se dogodio tijekom dvodnevnog skupa SDP-a o temi “Strategijsko planiranje za naredne izbore”. Navodno je bio ljubomoran jer je ona prenoćila u hostelu, pa je između njih došlo do svađe u kojoj je on potegao pištolj i pucao joj u nogu. Djevojka je uspjela pobjeći u hostel, a on je krenuo za njom. Idući od sobe do sobe Muhović je tražio ranjenu djevojku i maltretirao je goste hostela. Kasnije je policija stigla na Veliko Polje i uhitila ga.

U policiji nisu htjeli komentirati motive pucnjave. U hostelu „Feri“ su rekli da mladić koji je pucao na djevojku nije član SDP-a i da je u hostel došao automobilom BMW. Ranjena Karišik, koja je poslana na kućnu njegu, diplomirala je politologiju, a uspješno vodi i svoju Akademiju za mlade manekene EK.

„Ne znam što mi je veća ljubav - manekenstvo, ili politika“, izjavila je svojedobno Emina Karišik. Na spomenutom skupu od zvučnih SDP-ovih imena bili su nazočni Igor Kamočaji, zamjenik gradonačelnika Sarajeva Alije Behmena i načelnik Općine Centar Dževad Bećirević.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije