ZAGREB

Mrsić, Maras i Bernadić se skinuli na tribini SDP-a

sdp
17.10.2013.
u 15:52

Mrsić je skinuo sako i kravatu, bacio ih, raskopčao se, a svi su zapljeskali. Potom su mu se pridružili Davor Bernardić i Gordan Maras

 

 

Kandidati za predsjednika zagrebačkog SDP-a sučelili su se pred članovima stranke prije izbora koji se održavaju u nedjelju 20. listopada te su pritom odgovorili na brojna pitanja i na kraju se skinuli uz ovacije svih prisutnih.

Kao što se i očekivalo, Gordan Maras i Mirando Mrsić napali su Davora Bernardića tako što su ga prozvali da ide kontra aktualne Vlade, na što je reagirao i rekao da optužbe nisu istinite, prenosi hrvatski portal politikaplus.com. 

- Apeliram na sve kolege da ne kopaju rupe po SDP-u. SDP je jedna stranka, apeliram na kolege da ne dijele SDP - kratko im je odgovorio Davor Bernardić.
Te riječi kao da su promijenile ozračje u prostoriji, napadi su prestali i svi su kandidati u završnim govorima naglašavali koliko je važno očuvati zajedništvo, a samim time i snagu stranke.

No kulminacija je nastala dok je Mirando Mrsić držao svoj završni govor. Pričajući o zajedništvu, snazi stranke, tradiciji, građanima kojima treba vratiti povjerenje u političare i institucije, napravio je nešto netipično za njega.

- Da bi napravili to, moramo napraviti ovo, a to je krenuti među građane - kazao je Mrsić i izveo show.

Skinuo je sako i kravatu, bacio ih, raskopčao se, a svi su zapljeskali. Potom su mu se pridružili Davor Bernardić i Gordan Maras te je sve završilo u više nego prijateljskoj atmosferi.

Događaj možete vidjeti na link: http://www.youtube.com/watch?v=_X59ObZj04E

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?