NIJE BIJESNIO

Mourinho: Žao mi je igrača, sad idemo osvojiti Primeru

'Real Madrid\'s Portuguese coach Jose Mourinho gestures during the UEFA Champions League second leg semi-final football match Real Madrid against Bayern Munich  at the Santiago Bernabeu stadium in Mad
'JAVIER SORIANO'
26.04.2012.
u 00:33

- Nije lako pogoditi penal nakon dva sata utakmice - opravdavao je Mourinho Cristiana Ronalda

Kapetan Real Madrida Iker Casillas sportski je podnio poraz od Bayerna i ispadanje iz Lige prvaka u polufinalu. Na Santiago Bernabeuu Nijemci su ih pobijedili nakon jedanaesteraca 4:3.

- Jedanaesterci su lutrija, teško je tako izgubiti na svom stadionu, ali možemo samo čestitati Bayernu i vratiti se domaćem prvenstvu. Igrali smo dobro, no Bayern je dobra momčad i želim im sreću u finalu - rekao je vratar Madriđana.

Jose Mourinho neće se boriti za svoju treću europsku titulu s trećim klubom. Trener Reala nakon ispadanja odjurio je u svlačionicu, ali kasnije ipak sve komentirao.

- Moja momčad odigrala je sjajno protiv odličnih protivnika. Kod 2:1 obje su se momčadi bojale napraviti pogrešku. Više mi je žao igrača nego mene, ali moramo ostati jaki. Prošle sezone osvojili smo Kup, a ako ove osvojim ligu, bit će to korak naprijed.

U ruletu jedanaesteraca, Neuer je obranio Ronaldov i Kakin šut, dok je Ramos poslao loptu u nebesa. Iako CR7 u važnoj utakmici nije bio na nivou, Mou nije htio u detalje.

- Netko je morao promašiti, a ne želim razgovarati je li bolji Ronaldo ili Messi. Danas je promašio jedan, jučer drugi. To su samo dva nogometaša iako je Ronaldo ove sezone bio bolji na duže staze. Nije lako pogoditi penal nakon dva sata utakmice. Život ide dalje.

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?