BOCNUO PORTUGALCA

Mourinho: Trenirao sam Ronalda. Ali ne ovoga, nego pravoga

Jose Mourinho
Reuters/Pixsell
03.08.2013.
u 10:31

- Trener sam postao 2000. godine, a prije toga sam radio s mnogim velikim igračima i trenerima. Trenirao sam Ronalda, ne ovoga, ne pravog, Brazilca - rekao je Mourinho.

Jose Mourinho "bocnuo" je Cristiana Ronalda kojega je vodio u Real Madridu, ali s kojim nije u najboljim odnosima. Portugalac je pričao da je kao mlad trener skupljao iskustvo i samopouzdanje dok je surađivao s najboljim igračima svijeta.

- Trener sam postao 2000. godine, a prije toga sam radio s mnogim velikim igračima i trenerima. Trenirao sam Ronalda, ne ovoga, ne pravog, Brazilca - rekao je Mourinho za ESPN.

Otkrio je i da je prošlo ljeto pokušavao dovesti Garetha Balea iz Tottenhama u Real Madrid.

- Htio sam ga kupiti, ali nije bilo mogući. Mislim da će se ovo ljeto transfer ostvariti. Bale će biti pod pritiskom jer će morati dokazati da je vrijedan velike odštete.

Progovorio je i o tri godine na klupi Reala.

- Real je poseban klub. Real nije samo klub, Real je politika. Tu nije samo riječ o sportu nego o puno drugih stvari - zaključio je Mourinho.

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije