Povukao ručnu

Mourinho: Ne želim govoriti o Ronaldu, shvatite me

cristiano ronaldo jose mourinho
AFP/Pixsell
06.09.2012.
u 16:10

Mislim da si ni u jednoj utakmici Lige prvaka ne smijemo dopustiti opuštanje, zaista će svaka utakmica biti teška

Trener madridskog Reala Jose Mourinho u intervjuu za AS komentirao je skupinu Lige prvaka u kojoj se kraljevski klub nalazi zajedno s Manchester Cityjem, Borussijom Dortmund i Ajaxom.

– Ne samo da u toj skupini imamo četiri državna prvaka, već i tri kluba koja igraju u tri najjače europske lige – španjolskoj, njemačkoj i engleskoj. Naravno, to je vrlo teška skupina. Mislim da si ni u jednoj utakmici ne smijemo dopustiti opuštanje, zaista će svaka utakmica biti teška. Mi ćemo od prve minute prve utakmice morati krenuti u natjecanje s maksimalnom koncentracijom te fizičkom i mentalnom potrošnjom. Koja god momčad prođe iz ove skupine, iz nje će izaći iscrpljena, fizički i mentalno, a vjerujemo da ćemo imati i suspendiranih igrača, što u drugim skupinama neće biti u tolikoj mjeri. Bit će nam teško u skupini, ali našim će protivnicima bit još teže, jer Real Madrid je ipak Real Madrid.

Upitan za situaciju oko C. Ronalda, Portugalac je povukao ručnu kočnicu.

– Ne bih o tome govorio. O Ronaldu neću ništa reći. Stvarno sam spreman o svemu govoriti. Odgovarao sam na vaša pitanja opširno i iskreno, ali probajte shvatiti da vam na tu temu zaista ne mogu ništa konkretno reći.

>>>Ronaldo: Nije novac problem, no shvatit ćete jednog dana!

>>>Manchester City pripremio 120 milijuna eura za C. Ronalda!

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?