Taktika za Istanbul

Mourinho naredio igračima: Lopta stalno mora ići Modriću!

Screenshot Marca, Luka Modrić (1)
Screenshot Marca
09.04.2013.
u 13:10

"U prvoj utakmici dobio je svega deset minuta, danas je dirigentska palica samo njegova"

Madridski Real večeras u Istanbulu brani prednost od 3:0 iz prve četvrtfinalne utakmice Lige prvaka. Marcin izvjestitelj iz Turske otkriva posljednje detalje uoči utakmice, a veliki dio teksta posvetio je našem reprezentativcu Luki Modriću.

"Suspenzija Xabija Alonsa gurnula je Modrića u naslovnu ulogu kod Galatsaraya. Lopta Modriću, to je lozinka za večerašnju utakmicu u Istanbulu, a Modrić prihvaća taj izazov. Luka je u Real došao upravo zbog ovakvih utakmica. Sigurno je da bi želio što više biti prvi, a ne drugi izbor", počinje Marca svoj članak.

Na sinoćnjem treningu na Bešiktaševom Inonu stadionu, Mourinho je momčad podijelio u dvije skupine od po sedam igrača, onu u žutim (Cristiano, Marcelo, Di Maria , Higuain, Essien, Albiol i Khedira), te onu u zelenim markerima  (Arbeloa, Özil, Callejon, Morata, Varane, Coentrao and Benzema). Osmi igrač u obje momčadi bio je upravo Modrić, koji je stalno bio u posjedu lopte.

Luka je nosio neutralni, sivi marker, čime ga je trener istaknuo kao razigravača, jer igračima obje skupine naredio je da kad imaju loptu, odmah iz prve odigravaju Modriću, koji je bio zadužen za brzo distribuciju lopte. A upravo je to ono što Luka najviše voli, piše Marca.


"Mourinho sve više vjeruje Modriću, ali Luki je sigurno žao što nema kontinuitet igranja u utakmicama Lige prvaka. Pola sata koliko je dobio u Manchesteru odradio je odlično i ukoliko Real osvojio svoj deseti naslov, njegove zasluge bit će velike", stoji u drugom dijelu Marcina teksta, koja na kraju zaključuje:

"U prvoj utakmici dobio je svega deset minuta, danas je dirigentska palica samo njegova".

>>>Modrić u Istanbulu traži prvi polufinale, 
a Drogba 40. gol u LP-u

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije