Još jednom napao Blattera

Mourinho: Fifin je izbor smiješan, ja i Sneijder bili smo najbolji

\'Inter Milan\'s Dutch midfielder Wesley Sneijder (C) celebrates with Portugese coach Jose Mourinho after teamate Diego Milito scored during the UEFA Champions League first leg semifinal Inter Milan v
AFP
10.01.2011.
u 17:45

- Svaka čast tome što je Del Bosque osvojio naslov svjetskog prvaka, ali on je radio samo dva mjeseca, a ja dvanaest - kaže Mourinho.

Vicente del Bosque je najbolji trener 2010. godine u Fifinu izboru u ponedjeljak je objavio prestižni talijanski sportski dnevnik Gazetta dello sport pozivajući se na pouzdane izvore. Da je to možda i istina moglo bi se razaznati iz izjave Josea Mourinha, trenera Reala koji je u 2010. godini s Interom iz Milana osvojio tri naslova, a jedan od njih je i nogometna Liga prvaka.

– Svaka čast Del Bosqueu, ali ja sam 365 dana u pogonu, mislim da se jedan dvomjesečni rad i ovo ne mogu uspoređivati – ispalio je uvijek "skromni" Jose Mourinho te dodao:

– Wesley Sneijder zaslužio je tu nagradu, klupski je prvak Europe i finalist SP-a u JAR-u. Zar pobjednik treba biti Iniesta samo zbog jednoga gola. Zbog toga protestiram i taj izbor smatram lošim.

Kao i uvijek, Mourinho pretjeruje. Posebno kada je u pitanju ime najboljeg svjetskog nogometaša.

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije