KRADLJIVAC

Mostarci, obratite pažnju!

lopov
VL FOTO
07.11.2011.
u 10:12

Ovo je opasni kradljivac Ferid Suljović zvani Čičo iz Goražda, nastanjen u Sarajevu, koji usred dana upada u vaše domove

Ferid Suljović Čičo (30) iz Goražda, nastanjen u Sarajevu, prvi je na popisu kradljivaca za kojim traga mostarska policija. U posljednjem ga je slučaju jedna od vlasnica stana u Centru II i zatekla u stanu. Iz Odjela krim-policije PU Mostar napominju da se samo u posljednja dva tjedna na području ovog naselja dogodilo desetak provalnih krađa u stanove iz kojih je nestao novac te zlatni nakit.

- Kako bi izbjegli neugodna iznenađenja, svim građanima predlažemo da ne ostavljaju ključeve stana ispod otirača, tegli za cvijeće i sličnim mjestima koja su dostupna nepoznatim osobama, a ako odlaze na duže, da ih ostave osobi u koju imaju povjerenja i koja će stan što češće obilaziti. Novac i druge vrijedne predmete treba pohraniti na sigurno mjesto i obvezno uključiti alarmni sustav, ako ga imate, navode iz PU Mostar. Zabrinuta čitateljica iz Centra II upozorava stanovnike na pljačke koje su sve češće u Mostaru.

- Lopovi proteklih dana zvone po stanovima i gledaju ima li itko u njima. Meni su pozvonili na vrata i pitali me je li moj auto golf III, te da ga pomaknem jer im navodno smeta i ne mogu izaći s parkinga. Ja sam im rekla kako nemam taj auto i izašla sam na balkon, a ispred zgrade nije bilo automobila koji nije mogao izaći s parkinga. Obaviještena sam kako je u proteklih nekoliko dana bilo izvršeno više pljački u Mostaru, te želim upozoriti čitatelje na oprez, upozorava čitateljica. Prva taktika provalnika je provjera ima li itko u stanu ili kući. Ako netko ipak ima u stanu, postavi neko bezazleno pitanje, kako se ne bi sumnjalo u namjeru provale. Sarajevska policija je Čiči pokušala ući u trag, ali je zimus pobjegao kroz prozor stana u kojem je pronađeno oko pola kilograma heroina. O kakvom se ‘ušminkanom’ tipu radi, svjedoči i činjenica da je svoga ‘partnera’ Marija Tomasa lanjskog prosinca dočekao i umalo usmrtio jer je ovaj pri bijegu iz jednog stana povikao: Čičo, bježi!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?