bez dlake na jeziku

Morrissey za smrt medicinske sestre krivi kraljevsku obitelj

Ozalj, dvostruko ubojstvo, tijelo
Foto: Zdravko Bičak
1/2
13.12.2012.
u 15:49

Pogledajte, pa nitko ne proziva Kate Middleton za smrt te žene. A ona bi trebala osjetiti bar djelić krivnje jer je boravila u toj bolnici i to, koliko ja vidim, bez ikakva razloga, kazao je antirojalistički nastrojeni Morrissey

Samoubojstvo medicinske sestre Jacinte Saldanhe, koja se objesila nakon što je australskim radijskim voditeljima otkrila informacije o zdravstvenom stanju Kate Middleton, šokirao je mnoge pa i nekadašnjeg vođu popularnih Smithsa Stevena Patricka Morrisseya koji je za smrt nesretne žene okrivio kraljevsku obitelj.

Poznati antirojalist bez ''dlake na jeziku'' obrušio se na kraljevsku obitelj koju je još jednom prozvao diktatorskom.

– Pa teško je ne vidjeti ih drukčije. Što su oni drugo? Studija povijesti monarhije je povijest zločina i klanja. Što tu imamo slaviti? I dakako, u Engleskoj se danas ništa ne smije reći protiv njih. Pogledajte, pa nitko ne proziva Kate Middleton za smrt te žene. A ona bi trebala osjetiti bar djelić krivnje jer je boravila u toj bolnici i to, koliko ja vidim, bez ikakva razloga. Ona ne osjeća stid zbog smrti žene. Arogancija britanske kraljevske obitelji je zapanjujuća. Zašto dopuštamo da to tako bude, stvarno ne bih znao reći – kazao je Morrissey.

– Kakvo je njeno zdravstveno stanje? Je li to anoreksija ili trudnoća, mi to ne znamo. I već tako brzo jutarnje mučnine? Ta jadna žena umrla je čim je izašla iz bolnice. To mi je jako sumnjivo. Siguran sam da je palača izvršila ogroman pritisak na tu jadnu medicinsku sestru. No, o tome se ne priča u medijima. Siguran sam da je medijski pritisak gurnuo nesretnu ženu u smrt. No o tome se također ne piše, a njezina će tragedija sljedeći tjedan biti zaboravljena – objasnio je jedan od najpopularnijih britanskih pjevača te time još jednom potvrdio kontroverznost vlastita statusa.

>>Medicinska sestra ubila se zbog lažnog poziva za Kate Middleton

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije