NEMA PRODAJE

Modrićeva cijena? 50 milijuna funti

\'Tottenham Hotspur\'s Croatian player Luka Modric (L) vies with Chelsea\'s Ghanaian footballer Michael Essien during the Premier League football match between Tottenham and Chelsea at White Hart Lane
Reuters
22.02.2011.
u 11:07

U Modrićevom ugovoru ne postoji nikakva fiksna klauzula upravo zato jer su procijenili da bi mu cijena mogla rasti.

Prvo riječima, a sada i cijenom Tottenham upozorava Manchester United da im ne da Luku Modrića. Crveni vragovi za hrvatskog su veznjaka spremni platiti 35 milijuna funti, no u Londonu su letvicu digli na 50. Za taj je iznos Torres otišao u Chelsea u najskupljem Otočkom transferu. To znači, piše goal.com, da je Modrić trenutno najskuplji igrač u Engleskoj.

- Modrić ne ide nigdje, a ako ga United ozbiljno želi 50 milijuna funti početna je cijena. Redknapp misli da je on najnadareniji igrač kojeg ima - kazao je izvor blizak klubu.

U Modrićevom ugovoru ne postoji nikakva fiksna klauzula upravo zato jer su procijenili da bi mu cijena mogla rasti, a izgubiti ga nisu htjeli.

Osim Uniteda, interes su navodno pokazali Chelsea i Barcelona.

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije