Kraj trakavice?

Modrića sati dijele od potpisa za madridski Real!

Modrić As
Screenshot
28.07.2012.
u 12:28

Mourinho je, navodno, već zatražio od Modrića da se spremi za put u Los Angeles kako bi se pridružio ostatku momčadi Reala

Luku Modrića od madridskoga Reala dijeli samo jedan korak! Tu vijest donosi španjolski dnevni list As, navodeći kako su se pregovori između kraljevskoga kluba i Tottenhama oko hrvatskog nogometaša intenzivirali u posljednja 24 sata.

Mourinho je, navodno, već zatražio od Modrića da se spremi za put u Los Angeles kako bi se pridružio ostatku momčadi Reala, no kad je upitan za komentar o Modriću, portugalski je strateg u svom stilu odgovorio:

- Ne komentiram igrače drugih klubova...

Ipak, pregovori se primiču kraju pa je Real već jučer bio spreman objaviti službeni prijelaz Luke Modrića, ali sve je opet zapelo na financijskim detaljima. Naime, posljednja ponuda koju su čelnici kraljevskoga kluba poslali Tottenhamu glasi 30 milijuna eura i dodaci koji ovise o nastupima i osvojenim trofejima. Kad je vidio ponudu, predsjednik Tottenhama Daniel Levy odlučio je zatražiti malo više, no očito je i on smekšao i više ne inzistira na onih 45 milijuna eura.

Dok čeka rasplet sage, Modrić trenira svakodnevno u Londonu, u Tottenhamovoj bazi, a Asov reporter u Londonu ističe kako ga se, osim kad dolazi i odlazi s treninga, ne može vidjeti kako izlazi iz kuće. Luku je njegov agent, prenosi As, obavijestio da je transfer samo pitanje vremena.

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije