Veliko priznanje

Modrić uz bok Zicu, Puškašu i Cruijffu

\'11.08.2010., Bratislava - Gradski stadion. Odigrana je prijateljska nogometna utakmica Slovacka - Hrvatska. Luka Modric.  Photo: Igor Kralj/PIXSELL\'
Igor Kralj/PIXSELL
Autori: Igor Flak, Ante Buškulić
19.09.2010.
u 00:48

Ugledni engleski magazin "Four-four-two" Luku je uvrstio među najplemenitije nogometaše svih vremena!

Nogometaši Tottenhama gubili su do 77. minute, a onda pogocima Van der Vaarta, Pavljučenka i Huttona stigli do 3:1 pobjede protiv Wolverhamptona. Zanimljivo, u momčadi nije bilo Hrvata, Kranjčar i Pletikosa sjedili su na klupi za pričuve, Modrić se oporavlja, a Ćorluka je otpao nakon treninga u petak.

– Osjetio je ukliještenost u leđima i strašnu bol. Mogao bi izostati nekoliko dana, ali i dulje – objasnio je trener Harry Redknapp i najavio promjene za dvoboj s Arsenalom u Liga kupu:

– Igrat će igrači poput Kranjčara, Palaciosa i Sandra, a jedva čekam da se oporavi Modrić pa da ga uparim s Van der Vaartom. Volim igrače koji znaju igrati!

Sir Alex Ferguson uoči velikog derbija s Liverpoolom izabrao je Nemanju Vidića za kapetana Manchester Uniteda. Ta dva giganta imaju po 18 naslova prvaka Engleske, a danas će 180. put igrati u prvenstvu. Manchester United ima 69 pobjeda, 50 puta igrali su neriješeno, a 60 puta slavio je Liverpool.

U pobjedi Rangersa nad Dundee Unitedom 4:0 Nikica Jelavić dvaput je asistirao Kennyju Milleru. Runje je branio za Lens u remiju 1:1 s Valenciennesom, a Ivan Leko bio je strijelac za Lokeren u porazu kod Genka 3:1

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije