Obećao bolje igre

Modrić: Real ne igra dobro, zbog toga ni ja nisam pokazao što mogu

Luka Modrić
Reuters/Pixsell
09.02.2013.
u 09:01

- Činjenica da se moj transfer u Real odužio, također je utjecala na razinu mojih igara jer nisam bio na početku priprema s momčadi - kaže hrvatski veznjak.

Kako madridski Real u tjednu čeka prva utakmica osmine finala Lige prvaka s Manchester Unitedom, Jose Mourinho za današnji prvenstveni dvoboj sa Sevillom namjerava odmarati neke igrače. Jedan od njih je i Xabi Alonso, pa bi po svemu sudeći u prvih 11 mogao zaigrati i naš Luka Modrić. Hrvatski je veznjak bio i na presici na kojoj je najavio dvoboj sa Sevillom.

- Sevilla je jako dobra momčad koja je dolaskom novoga trenera zaigrala puno bolje. Imamo puno poštovanja prema njima. A otkako sam došao u Real, primijetio sam da se protiv nas svi trude više. Zato moramo biti sto posto koncentrirani, inače ćemo imati problema. Očekujem dobru igru, bit će to dobro zagrijavanje za United - istaknuo je Modrić.

Naravno, hrvatski veznjak nije mogao izbjeći pitanja koja se ne tiče konkretne utakmice sa Sevillom. Primjerice, o svojim igrama u dresu Reala.

- Nisam u potpunosti zadovoljan svojim predstavama. U nekim utakmicama sam pokazao kvalitetu i zašto sam u Realu, u nekima ne. No, dio predsezone nisam bio s momčadi i dugo sam vremena čekao da vidim hoću li uopće doći u Madrid. To je utjecalo i na moje kasnije igre. Također, momčad ne igra tako dobro kao prošle sezone, pa je i to malo zakompliciralo stvari meni. Ipak, trener i suigrači su vrlo strpljivi sa mnom i puno me podržavaju - otkrio je Luka i naglasio:

- Siguran sam u svoje sposobnosti i vjerujem da će na kraju klub i navijači biti zadovoljni sa mnom.

Pitali su Modrića i za odnos s Cristianom Ronaldom.

- Naši razgovori su naša privatna stvar, ali mislim da će ostati. On je jedan od naših najboljih igrača i bila bi šteta izgubiti ga.

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?