PONOVO GOLČINA

Modrić opet zabio: Gol Unitedu mi je dao samopouzdanje

Luka Modrić (1)
Reuters/Pixsell
17.03.2013.
u 08:57

Luka Modrić pružio je još jednu odličnu partiju za Real. U utakmici s Mallorcom zabio je lijep pogodak i pogurao svoju momčad do pobjede 5:2.

- Osjećam se odlično, ali ne želim pričati o mom nastupu. Sretan sam što sam zabio i što nastavljam s dobrim igrama. Osjećam se ugodnije - rekao je Modrić.

Modriću je to treći pogodak za Real otkako je ljetos stigao na Santiago Bernabeu. Dakako, najviše se pamti onaj Manchester Unitedu u Ligi prvaka.

- Gol Unitedu mi je puno pomogao i dao mi samopouzdanja. I prije sam ga imao, ali nisam se razvijao u smjeru u kojem sam želio. Ovo je nogomet i sve se može promijeniti jednom utakmicom - smatra naš playmaker.

Luka se osvrnuo i na Galatasaray koji čeka realovce u četvrtfinalu Lige prvaka.

- Moramo se koncentrirati i u te dvije utakmice dati sve od sebe, kao što smo napravili protiv Barcelone i Uniteda. Ako odigramo kako možemo, mislim da možemo do polufinala. Neće biti lako igramo protiv odlične momčadi u kojoj su Drogba i Sneijder. No, želimo to polufinale.

>> Pogledajte Modrićevu "bombu" za preokret Reala protiv Mallorce!

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije