MARCA I AS GA HVALE

'Modrić je u Manchesteru opravdao transfer od 35 mil. €'

Luka Modrić (1)
Reuters/Pixsell
06.03.2013.
u 08:32

"Modrićevu pogodak Manchesteru promijenit će njegovu karijeru kao što je promijenio sudbinu Reala u Ligi prvaka", piše Marca

Luka Modrić apsolutni je junak utakmice na Old Traffordu za sve španjolske medije. Naravno, uz Josea Mourinha koji je savršeno procijenio kada ga uvesti u igru. Zabio je pogodak, dignuo Realovu igru u višu brzinu, započeo akciju kod drugog pogotka. Završilo je sa 2:1 za Madriđane koji idu u četvrtfinale Lige prvaka.

>> 'Luka je pokazao klasu i viziju, ovo je vrhunac njegove karijere'

>> Modrić je junak Reala! Zabio Unitedu i donio preokret

>> Modrić: Moj gol i pobjeda nad Unitedom! Hala Madrid

"Luka Modrić na Old Traffordu opravdao je 35 milijuna eura koliko je Real platio njegov transfer iz Tottenhama. Kada je u 59. minuti zamijenio Arbelou, pokazao se kao savršeno rješenje. Ta izmjena bila je odlučujući trenutak utakmice. S Khedirom na desnoj strani, preuzeo je vodstvo na travnjaku i deblokirao igru Reala, promijenio je njenu crnu sliku.

Otkako je došao u Real nije odigrao ovako dobro i značajno", piše Marca.

Dnevnik AS Modriću donosi tekst s naslovom "Više od gola" i predviđa Luki dobru budućnost u Realu, uspoređujući ga s Kakom koji je također dugo grijao klupu, ali se u posljednjim utakmicama nametnuo ga jedan od ključnih ljudi na terenu.

"On je poput Kake i Sahina, ide njihovim putem. Njegov pogodak Manchesteru preokrenut će njegovu karijeru kao što je preokrenuo sudbinu Reala u Ligi prvaka", piše As.

Trener Evertona David Moyes također je ocijenio Modrićevu ulogu ključnom:

- Napravio je razliku, povezao Realovu igru. Najvažniji trenutak za Real bio je njegov ulazak u igru.

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije