United - Real 1:2

Modrić je junak Reala! Zabio Unitedu i donio preokret!

Luka Modrić (1)
Foto: Reuters/Pixsell
1/9
05.03.2013.
u 19:47

Real je s 2:1 izbacio United iz Lige prvaka, a Luka Modrić je junak utakmice.

Kakva večer Luke Modrića... United je protiv Reala vodio 1:0 i bio nadomak četvrtfinala Lige prvaka, ali onda je na scenu stupio Modrić. Sjajnim je pogotkom s 20-ak metara uz pomoć vratnice matirao De Geu, a posao je dovršio Ronaldo u 69. minuti. Rela je na tako slavio 2:1 i s ukupno 3:2 izbacio Crvene vragove.

Bila je to najbolja partija Modrića otkako je ljetos stigao u Real. Čim je u 59. minuti ušao igra Mourinhove momčadi je dobila novi ritam. Modrić je dirigirao Realovim orkestrom, a osim što je zabio pogodak sudjelovao je i kod Ronaldovoga.

Unitedu je sve išlo po planu do 56. minute kada su ostali s igračem manje. Poveli su u 48. nakon autogola Ramosa, ali je nakon toga sudac Cakir pokazao Naniju put u svlačionicu nakon što je visoko dignuto nogom zakačio Arbelou. Ferguson je bio bijesan, a nakon utakmice je krenula bujica uvreda prema turskom sucu. No pomoći nije bilo.

Ferguson je na početku iznenadio ostavivši Rooneyja na klupi, a priliku je dobio Welbeck. Nije se proslavio jer je dva puta mogao matirati Lopeza, ali je bio neprecizan. U 20. minuti United je imao sjajnu priliku nakon što je Giggs, kojem je ovo bila 1000. utakmica u crvenom dresu, ubacio iz kornera, a Vidić pogodio vratnicu.

Bilo je jasno da u ovakvoj utakmici mreže ne mogu ostati mirne, no na prvi pogodak se čekalo do 48. minute. Nani je ubacio s lijeve strane, lopta je zakačila Ramosa i završila u mreži.

No Real je u samo tri minute okrenuo utakmicu. Prvo je u 66. zabio Modrić, prolazak dalje je osigurao Ronaldo nakon malonogometne akcije. Portugalac nije slavio pogodak svojem bivšem klubu. No Madriđani će večeras itekako slaviti...

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije