Početak suđenja

Mladić poginuo, a obitelj proziva ministra MUP-a da otkrije krivca

Nenad
12.09.2012.
u 09:37

Ministar Stanislav Čađo negira da je sporne noći bio u jurećim kolima

Nitko od jučerašnjih svjedoka optužbe - Boris Klečina, sestre Anđela i Brankica Bajičić, te Bojan Knežević nije mogao potvrditi da je Nenad Radinković (24), inače nezaposleni pekar iz Laktaša, prošlog ljeta skrivio nesreću u kojoj je poginuo Nikola Đurović (21) i još šestero ozlijeđeno.

 

Jedino su pokraj slupanog audija vidjeli neozlijeđenog Nenada, a spominjali su i misterioznu žensku osobom u zelenoj haljini čiji identitet uopće nije poznat tužiteljici Snježana Petković.

 

“Imao je na sebi bijelu majicu na kojoj nije bio nijedan trag krvi”, izjavila je svjedokinja. Tako se i ovim početkom suđenja nije odmotalo zamršeno klupko, a ožalošćena obitelj i dalje smatra da ministar MUP-a RS Stanislav Čađo “zna tko je krivac”, valjda time aludirajući da je i sudjelovao u ovoj tragičnoj nesreći, što je ministar nedavno negirao u pismu upućenom javnosti. Svjedoci su samo prepričavali veliku brzinu, silovit udar, prašinu i dim. Prema optužnici, Radinković je 21. kolovoza prošle godine, pola sata iza ponoći na putu Banja Luka - Klašnice, u Rakovačkim barama, proletio kroz crveno svjetlo brzinom od 116 kilometara na sat i udario u fiat tipo koji je vozio nastradali Đurović. Nakon sudara s fiatom, audi je pokupio i pješaka Klečinu, a zatim i škodu fabiju, da bi na kraju završio u jarku pokraj ceste.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?