ČUDO U VATIKANU

Mladić ozdravio od tumora nakon dodira Benedikta XVI.

papa benedikt xvi.,portal
Reuters/PIXSELL
03.09.2013.
u 11:44

Papa nije znao gdje je tumor, ali je stavio ruku upravo tamo, ispričao je Peter Srisch (19)

Američki mladić Peter Srisch (19) ozdravio je od tumora u prsima zahvaljujući, kako on sam kaže, papi Benediktu XVI., piše u svom blogu vatikanist lista Stampa, Marco Tosatti. Peteru je, kada je imao 17 godina, dijagnosticiran agresivni tumor u prsima.

- Analiza načinjena zrakama X otkrila je tumor u prsima veličine loptice za softball - izjavila je njegova majka Laura Srisch i dodala kako mu je dijagnosticiran „četvrti stupanj limfoma non-Hodgkins“. Dok se liječio, fundacija „Izrazi jednu želju“ mu je želju zadovoljila. Peter je htio ići u Rim i susresti papu. Došao je u Rim i susreo je Benedikta XVI.

- Dok sam mu govorio ostao sam pogođen njegovom humanošću. Bilo je to za mene veliko iskustvo skromnosti vidjevši koliko je skroman - ispričao je Peter o svome susretu s papom Benediktom XVI. Peter je papi ispričao o svojoj bolesti, o tumoru i dao mu traku za staviti na ruku s natpisom: „Moleći za Petera“. Zatim je Benedikt XVI. položio svoju desnu ruku na Peterova prsa upravo tamo gdje je trebao biti tumor.

- Papa nije znao gdje je tumor, ali je stavio ruku upravo tamo - ispričao je Peter. Nakon godine dana potpuno je ozdravio. Sada je na drugoj godini fakulteta i želi postati svećenik.

>> Čudo ispred crkve: Iz drveta kaplju 'Božje suze'?

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije