dvaput oživljavan

Mladić (22) izboden na sestrinu vjenčanju preminuo u bolnici

Izboden mladić u Splitu (1)
Foto: Tino Juric/PIXSELL
1/3
25.08.2013.
u 09:12

Nesretnog mladića napao je Danijel J. (20) iz Podstrane. Zadoio je teške ubodne rane

Dvadesetdvogodišnji mladić Ante K. iz Dugog Rata, koji je u subotu rano ujutro napadnut i izboden ispred narodnjačkog kluba na splitskom Mertojaku, jutros je preminuo u bolnici.

Nesretnog mladića ispred kluba Paganini napao je, podsjeća 24sata, Danijel J. (20) iz Podstrane. Zadobio je teške ubodne rane. Liječnici su ga dva puta oživljavali i tri sata operirali, no tijelo nije izdržalo ozljede.

- Posvađali su se još u klubu, a redari su ih zatim obojicu izbacili na cestu - prepričali su očevici. Okršaj se potom nastavio ispred kluba gdje je Danijel izvukao nož i brutalno triput izbo Antu. Nakon što se 22-godišnjak srušio na zemlju, napadač je sjeo u auto i pobjegao. Ante je ostao ležati u lokvi krvi. U napadu su mu ozlijeđeni vitalni organi i arterije. Hitna pomoć stigla je ispred kluba za 15 minuta te pred očima shrvanih prijatelja i rodbine žrtvu ukrcala u vozilo.

Najmlađi od četvero djece, Ante je bio kickboxer. Vedre i živahne naravi, s obitelji je vodio hostel. Njegov napadač priveden je nakon policijskog očevida. Policija ga sumnjiči za napad i teško ranjavanje.

 >>Mladić (22) izboden u Splitu kod narodnjačkog kluba bori se za život

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije