Veliki uspjeh

Mladi osvajanjem pehara ‘utješili’ seniore

Juniori
19.05.2012.
u 13:01

Kup smo uspjeli osvojiti, a blizu smo i osvajanju naslova prvaka BiH, nada se trener momčadi s Pecare Denis Ćorić

Juniori Širokoga Brijega osvojili su Kup BiH, nakon što su u uzvratnom finalnom susretu protiv Borca na Pecari igrali 0:0. Dakle, odlučio je rezultat iz prvog susreta u Banjoj Luci, kada su Širokobriježani slavili 1:0 pogotkom Markovića. Pehare i medalje pobjedničkom i poraženom sastavu uručili su čelnici NS-a BiH Murat Jaha, Predrag Pašić i Denijal Pirić.

Potencijal

Ovo je veliki uspjeh momčadi trenera Denisa Ćorića i šefa stručnog stožera Škole nogometa Tonija Karačića, te mala utjeha za izgubljeni finale seniora večer ranije protiv Željezničara. Širokobriježani: Pehar, Ćuže, Kukavica, Špikić, Marković, Odak, Kožulj, Kvesić, Karačić, Buhač, Barišić ( Miličević, Kovačić, Božić, Sušić i Ćorluka) bili su nadmoćniji, ali i su Banjolučani trenera Stojana Malbašića: Krčić, Ivić, Škrbić, Jotanović, Vidović, Špica, Simić, Subić, Zečević, Kunić, Savanović (Predragović, Savanović) pokazali kako među njima ima potencijala i kako ih čeka lijepa nogometna budućnost. Domaći igrači imali su najbolje prigode u 60. minuti (Ivan Buhač) i 64. (Ante Sušić). Igralo se pod reflektorskom rasvjetom na Pecari, pred oko 500 gledatelja, što je uz važnost rezultata sigurno spriječilo mlade nogometaše da igraju opuštenije i lepršavije. Podsjetimo, nedavno su u prvenstvu Širokobriježani svladali istog protivnika s čak 8:2:

Veliki uspjeh

- Ovo je veliki uspjeh kluba, osobito naše škole nogometa. Nešto slabijoj igri u uzvratu doprinijela je trema. Shvatljivo je to, radi se o mladim igračima - rekao je Toni Karačić:

- Kup smo osvojili, sad idemo i po naslov prvaka. Do kraja prvenstva ostalo je pet kola. Vodeći smo na ljestvici s dva boda prednosti (58) pred Olimpicom. Nije još ništa gotovo, ali već sutra nadamo se novoj pobjedi. Domaćini smo Čeliku na Blatu (13 sati) - rekao nam je trener Denis Ćorić, koji je zajedno sa svojim nogometašima i ostalim članovima stručnoga stožera osvojeni Kup proslavio na zajedničkoj večeri u širokobriješkom hotelu Park.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije