ARENA GOTOVO RASPRODANA

Mirko: Vjerujem da je Sefo u vrhunskoj formi, trebat će mu

Ray Sefo Mirko Filipović (1)
Foto: Igor Kralj/Pixsell
1/15
07.03.2012.
u 14:31

– Jamčim vam sto posto da će jedan od nas pasti – najavljuje Sefo.

Do borilačkog spektakla u Areni ostala su četiri dana, a glavni ga akteri najavama i obećavaju.

– Posebno sam uzbuđen, ovo je za mene jedna od najvažnijih borbi u karijeri. Borio sam se, istina, jednom već u Zagrebu, ali tad nisam bio u A-ligi boraca. Sefo je borac iz zlatnog doba, jedini s kojim se nisam borio, igrom sudbine i neki put ždrijeba. Vjerujem da je u dobroj formi jer će mu to trebati – kazao je Mirko.

Cro Cop otkriva kako teku zadnje pripreme.

– Zadnjih šest tjedana treniram isključivo ''stojku'', malo sam se hrvao da dobijem kondiciju. Neće se ta borba mnogo razlikovati u odnosu na Pride ili UFC, istina, rukavice su tu malo deblje.

Sefa je sustiglo pitanje boji li se što Mirkova lijeva noga znači bolnicu, a desna groblje.

– Nije tajna da je on dobar borac, vrhunska klasa, ali morate znati da sam se ja borio s najboljima, no nitko me nije uspio nokautirati high-kickom. Jamčim vam sto posto da će jedan od nas pasti – rekao je Novozelanđanin i otkrio u čije će se ime u subotu boriti.

– Izgubili smo nedavno prijatelja Mikea Bernarda, sjećamo ga se kao velikog borca, a ovu borbu i Mirko i ja posvetit ćemo njemu.

Michael Buffer, najavljivač koji će u subotu u Areni biti gotovo jednako velika zvijezda kao i borci u glavnom meču, nije htio favorizirati nikoga.

– Znam ih obojicu, još od K1 Grand Prixa 1999. u Tokiju. Neću ništa prognozirati jer ne bi bilo dobro zamjeriti se jednom od ove dvojice velikih dečki. Obojica su mi prijatelji – rekao je Amerikanac i otkrio zanimljiv detalj.

– Željka Mavrovića pamtim po njegovoj lijepoj supruzi.

Orsat Zovko, Mirkov menadžer i organizator priredbe, otkrio je kakvo je stanje s ulaznicama.

– Interes je neviđen, ostalo je još nešto karata od 150 kuna, a sve su skupe  rasprodane. Učinili smo sve da napravimo svjetski spektakl.

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?