OPASNOST

Ministru Kvesiću ponovo prijete smrću

kvesic
VL FOTO
26.08.2010.
u 07:54

Izgleda kako je skupina branitelja nezadovoljna načinom na koji su podjeljeni stanovi za ovu populaciju

Viktoru Kvesiću (42) iz Širokog Brijega, ministru branitelja iz Domovinskog rata ŽZH, jučer je ponovno zaprijećeno smrću, dok je ljutiti anonimni pozivatelj na telefon ovog ministarstva u Grudama najavio i miniranje čitave zgrade. Policija se dala u potragu za onim koji je zaprijetio ‘odmazdom’, a dobila je i zadatak da danonoćno čuva još jednog ministra ove županije. Sve se to događalo pred današnju svečanu dodjelu ključeva stanova u Grudama namijenjenih braniteljima, a koje je najavljeno u 10 sati u širokobriješkom Borku (!?).

S druge strane, kako se također spominje, upravo ovom dodjelom nezadovoljna skupina branitelja i članova njihovih obitelji dva sata ranije planira ‘opkoliti’ čitav sporni stambeni objekt, tražeći novi i, kako kažu, pravedniji odabir budućih korisnika kvadrata za stradalničku populaciju. Podsjetimo, ministar Kvesić je i proljetos prijavio prijetnje smrću, i to nakon što su se već spominjala imena novih stanara. Naime, prijavio je kako je na svoj mobitel zaprimio više SMS poruka prijetećeg i uznemirujućeg sadržaja.

Osumnjičen je brat poginulog branitelja Tomislav Barić zvani Guslar, koji je otprije bio poznat zbog javne paljevine automobila grudskog načelnika uslijed uskraćivanja obećanoga. Guslar jučer nije prijetio, a kako nam je proljetos rekao, njegova majka već godinama traži samo ono što joj pripada, a obećana joj je kvadratura jednosobnog stan. Inače, u to vrijeme se u našu redakciju još javljao i jedan 100-postotni ratni invalid iz Gruda, koji je ovom prilikom također ostao uskraćen.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?