U TRAVNIKU

Ministar Crnkić teško nastradao u prometnoj nesreći

crnkic
VL FOTO
13.02.2011.
u 11:03

Dežurni kirurg Omer Lepara potvrdio je da je Crnkić, koji je zadobio otvoreni prelom noge, odmah po prijemu u bolnicu hitno operiran.

Ministar za pitanja branitelja Federacije BiH Zahid Crnkić teško je ozlijeđen u prometnoj nesreći koja se dogodila pola sata prije ponoći u travničkom naselju Turbe. U prometnoj nesreći, u kojoj su sudjelovala dva vozila, osim Crnkića (62), teže su ozlijeđeni Nijaz Mešić (49) i Irfan Dervić (19), dok je lakše ozljede zadobio Hamid Džananović, svi iz Sarajeva.

Ozlijeđenima je liječnička pomoć pružena u Županijskoj bolnici Travnik, gdje su svi, osim Džanovića, zadržani na odjelu kirurgije.

Dežurni kirurg Omer Lepara potvrdio je da je Crnkić, koji je zadobio otvoreni prelom noge, odmah po prijemu u bolnicu hitno operiran.

"Sve tri teže ozlijeđene osobe imaju nagnječenje grudnog koša i glave, dok je osoba koja je zadobila lakše ozljede puštena na kućno liječenje", rekao je Lepara.

Prometna nesreća u kojoj su sudjelovala dva vozila dogodila se u travničkom naselju Turbe na križanju putova M 5 i R 413.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije