Čelnik RS

Milorad Dodik: Kacin je smutljivac i politički bolestan tip!

'Banjaluka 04.05.2007 Milorad Dodik premijer RS  Snimio: Dejan Moconja'
Foto VL
04.10.2012.
u 21:30

Dodik je najavio kako će RS podržati Srbiju i njezinu politiku prema pitanju Kosova

- Srbija ne smije dopustiti da Jelko Kacin bude izvjestitelj Europskog parlamenta za Srbiju. Trebala bi reagirati i reći da je on persona non grata i neka pošalju nekog drugog. On je običan smutljivac, ide po Bosni, Srbiji i Kosovu i pravi kaos i stalno radi protiv Srba. To je radio i 1991. kada je bio promotor rata i ubijanja vojnika JNA. On je pokušavao slično činiti i u BIH, ali mu je jasno da to ne smije pričati, posebice ne u Banjaluci. On zato nikada ni ne dolazi ovamo i ne bi ni trebao dolaziti. On je bolestan tip, politički gledano. Može pisati razna izvješća, ali nas baš briga za njega, rekao je predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik u intervjuu portalu S media.

Dodik je najavio kako će RS podržati Srbiju i njezinu politiku prema pitanju Kosova i "ići ćemo za službenim Beogradom, a ne ispred njega".

>>Milorad Dodik: Dao Bog da se BiH raspadne što prije!

- Trebalo bi utvrditi jasan i konačan stav srpske države o tom pitanju. Ako netko bude tražio moje mišljenje o Kosovu, ja ću pomoći i iznijeti svoje dobro poznate stavove o tome. Čekam i ja da se osmisli državna politika. Još ne znam njene elemente, ali u svakom slučaju imam povjerenje u odluke vlasti u Srbiji. O Kosovu stalno pričam sa srpskim državnim vrhom - pojasnio je Dodik.

Govoreći o skorim izborima u RS, Dodik je rekao kako je uvjeren da će u općini Srebrenica "koja je poznata u cijelom svijetu" pobjediti srpska kandidatkinja.

- Svi smo se okupili oko jednog kandidata, i zato pozivam sve koji mogu glasati u Srebrenici, a žive u Srbiji, neka dođu i obave svoju dužnost. Ovo je malo više od izbora i zato je važno da pobjedi naš, srpski kandidat - rekao je Dodik.

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Komentara 2

GO
google385
07:14 05.10.2012.

bih ce biti onakva kako napise frano vukoja ako nista onda barem u humoru

KI
kitikat
10:36 05.10.2012.

tipicno za luzera ,toboze,on ima muda,neeeee,istina je drugacija,on nema sta da izgubi vise,svi vazni faktori su mu rekli da od smostalnosti nema nista tako da luzer sada laje

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?