tenis

McEnroe: Wimledon je Federerov turnir, kladio bih se na njega

Ivanišević - McEnroe (1)
Grgo Jelavić/PIXSELL
24.06.2012.
u 13:30

- Federer, svakako Federer. On je moj favorit i volio bih da pobijedi. ovo je njegov turnir i nikad ga ne treba otpisivati

Sutra počinje jedan od najvećih teniskih turnira na svijetu - Wimbledon. Prema mišljenju stručnjaka, navijača i kladionica, tri su glavna kandidata za osvajanje tog prestižnog turnira; Novak Đoković, Rafael Nadal i Roger Federer. S takvom procjenom slaže se i John McEnroe.

- Ne bih stavio Murrayja u krug favorita. S godinama je tu negdje kao Nadal ili Đoković, pa pogledajte samo što su napravili Nadal i Đoković, a što je napravio Murray. Razloga za to sigurno ima, nije ništa slučujno. Uostalom, mislim da su za veliku trojku opasniji Berdych ili Tsonga nego li Murray.

McEnroe je izdvojio i osobnog favorita.

- Federer, svakako Federer. On je moj favorit i volio bih da pobijedi. ovo je njegov turnir i nikad ga ne treba otpisivati. Da moram, kladio bih se na Federera.

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije