MOSTAR

McDonald’s opet otvoren, Bešlić pozvao na rasvjetljavanje slučaja

McDonalds
Zoran Grizelj
10.03.2013.
u 11:36

Policiji prijavljene prijetnje i reket oko poslovanja, a inspekcije utvrdile nepravilnosti

Na poziv i inicijativu gradonačelnika Mostara Ljube Bešlića, mnogobrojnih drugih uglednih osoba, kao i građana Mostara, McDonald’s restoran u Mepas Mall centru je od jučer otvoren za sve goste. McDonald’sov restoran u Mostaru zatvoren prije nekoliko dana zbog navoda uprave da se protiv njih provodi pritisak i reket. U razgovoru s predstavnicima McDonald’sa, gradonačelnik Bešlić je naglasio da će se poduzeti sve neophodne mjere i radnje u suradnji s nadležnim institucijama, policijom i inspekcijom, a kako bi se istražili nemili događaji koji su se dogodili u posljednje vrijeme, izrazivši uvjerenje da se oni više neće ponoviti. - Zbog vijesti objavljenih u medijima o zatvaranju McDonald’sa u kojima se kao razlozi navode reketarenje, iznuda novca, bušenje guma, prijetnje smrću, prijetnje upućene SMS, ili e-mailom, kao i objavljivanje vijesti u medijima o neispravnoj hrani prije nego što je nalaz dostavljen stranci o kojoj se radi, smatrao sam da se aktualna vlast mora uključiti u rasvjetljavanju ovog slučaja. Mostar se još jedanput želi prikazati kao crna rupa, gdje nije došla pravna država te se na taj način obeshrabruju svi potencijalni ulagači koji su razmišljali o investiranju u Mostaru”, istaknuo je jučer danoj izjavi mostarski gradonačelnik. Dodao je kako se radi o iznimno teškim optužbama zbog čega je pozvao da se uključe sve mjerodavne institucije u rasvjetljavanje istine. 
“U ovome trenutku želim napomenuti da u McDonald’su radi 45 mladih te činjenice su svakako važne za Mostar, i to je razlog zbog čega želim da se uključe odgovorne institucije i rasvijetle ovaj slučaj”, dodao je gradonačelnik. Spor oko McDonald’sa traje posljednjih dva i pol mjeseca, a u javnosti su se iznosila različita stajališta o poslovanju između uprave i bivših djelatnika.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?