Boks

Mayweather ostao najbolji na svijetu!

Mayweather
15.09.2013.
u 11:49

Dva suca pobjedu su dali Mayweatheru, dok je treći sudac borbu proglasio neriješenom

Veliki boksački okršaj između Floyda Mayweathera Juniora i Saula "Canela" Alvereza u potpunosti je zaokupio sportsku javnost diljem svijeta u subotu navečer po lokalnom vremenu u Las Vegasu.

MGM Grand Arena bila je prepuna, a milijuni gledatelji kupili su PPV kako bi mogli pratiti jedan od najzanimljivijih boksačkih mečeva posljednjih godina. Atmosfera je bila u potpunosti nabrijana, a Floyd je uspio još jednom nakon 12 odrađenih rundi staviti pojas oko sebe i reći da je najbolji na svijetu!

Canelo se pokazao suparnikom dostojnim Mayweathera, tijekom 12 rundi koliko su odradili imao je i on svojih sjajnih momenata, ali Floyd je ipak iskusniji i brži, a to je znao kako iskoristiti.

Dva suca pobjedu su dali Mayweatheru, dok je treći sudac borbu proglasio neriješenom, što je odluka koju su mnogi kritizirali, pogotovo ako se uzme u obzir da je isti taj sudac već imao nekoliko većih gafova u svojoj karijeri.

Praktički da nije bilo udarca iz boksačkog arsenala koji Mayweather tijekom borbe nije barem par puta uspješno i precizno iskoristio. U nekoliko navrata čak se činilo da je Amerikanac samo udarac ili dva udaljen od pobjede tehničkim nokautom, ali Canelo se ipak pokazao iznimno čvrstim suparnikom

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije