Mostar

Marko Perković Thompson u Mostaru najavio veliki koncert

Thompson
Stojan Lasić
20.06.2013.
u 10:20

Za koncert su već organizirani autobusi iz mnogih mjesta BiH

“Ora et labora” novi album Marka Perkovića Thompsonapoharao je Europsku uniju, u Švicarskoj, Austriji, Njemačkoj i drugim zemljama Thompsonov album je u vrhu prodaje, a 30. lipnja, dan prije ulaska Hrvatske u Europsku uniju, održat će jedan od najvećih koncerata u Hrvatskoj. Novi album i koncert razlog su što je Thompson jučer u Mostaru popio kavu s novinarima i porazgovarao o aktualnom albumu.

- Najviše vas Bosna zanima - rekao je i nasmijao se nakon što smo ga počeli propitkivati o pjesmama na novom albumu. - Znam da je hrvatskom narodu u BiH jako teško i ovom sam ih pjesmom želio osnažiti i poručiti da nisu sami, pritom poštujući i ostale narode - kazao je popularni pjevač. Na Poljudu službeno počinje turneja i promocija novog albuma, a Thompson ističe kako će osim u Hrvatskoj, gostovati i u BiH, a i šire. Zanimljivo je kako je jedan od najvećih koncerata nekog hrvatskoga glazbenika baš dan prije ulaska u EU, a možda ništa ne bi bilo sporno da u pitanju nije Thompson. - Stvarno nisam opterećen tim ulaskom u EU iako mnogi album najavljuju i kao posljednji u samostalnoj Hrvatskoj. Da je bio slobodan bilo koji drugi datum, ja bih ga prihvatio - ističe.

U društvu s njim bio je i njegov menadžer Damir Ramljak Tigar, koji će raditi pozornicu na Poljudu. Da je Ramljak majstor svog zanata svjestan je i najpopularniji hrvatski glazbenik i zato ništa ne želi prepuštati slučaju. Ulaznice će se u sljedećem tjednu moći kupiti u svim Premier sportskim kladionicama. S obzirom na bogato životno iskustvo, upitali smo Thompsona hoće li uskoro raditi autobiografiju. - Imam ja još pjesama u planu. A ideja i planova je mnogo, no nisam još konkretno razmišljao o knjizi. Uz Božju pomoć još planiram dosta toga napraviti - zaključio je Thompson na druženju s novinarima u Mostaru.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije