Španjolski mediji

Marca: Modrić je velika opasnost za kraljeve

\'Modric-novine1\'
Marca
05.04.2011.
u 11:07

Madrid s velikim poštovanjem dočekuje najboljeg hrvatskog nogometaša Luku Modrića, koji je dao intervju za Marcu, najčitaniji sportski list u Španjolskoj.

"U Madridu su svi opasni", ističe Modrić, kojeg autor teksta hvali kao nedvojbeno ključnu figuru u igri Tottenhama, Realova suparnika u četvrtfinalu Lige prvaka.

"Modrić s lakoćom razigrava Lennona i Balea, a kad je on u igri, Crouch je puno opasniji napadač", piše Marca, koja najavljuje borbu malih titana na sredini terena – Özil protiv Modrića.

– Koga se bojim u Realu? Svih! Posebno Özila, Ronalda, Benzeme i Di Marije. Nismo imali sreće u ždrijebu, ali učinit ćemo sve što možemo – kaže Luka i tvrdi da se neće prepasti 80 tisuća Realovih navijača.

– Nikad nisam igrao na Bernabeuu, ali ozračje će za nas biti inspirirajuće. Imamo oružje da utišamo publiku.

Modrić je otkrio da je velik Mourinhov obožavatelj.

– Najbolji je trener na svijetu, bez dvojbe. Svakom je klubu do sada donosio naslove, u svim natjecanjima.

Pitali su ga i o španjolskoj ligi...

– Ne razmišljam o promjeni jer uživam u Engleskoj, u Spursima. Ali, jednog dana, tko zna! Barca ili Real? Sljedeće pitanje, molim! Ha ha...

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije