Nova pustolovina

Maradona opet eksperimentira, blizu je preuzimanja Iraka

'Argentine football legend Diego Maradona, coach of UAE\'s Al-Wasl, reacts during his team\'s GCC Champions League football match against Qatar\'s Al-Khor in Doha on May 30, 2012. AFP PHOTO/KARIM JAAF
'KARIM JAAFAR'
22.12.2012.
u 09:31

Maradona je trenutačno savjetnik u Al Waslu, klubu iz Ujedinjenih Arapskih Emirata, gdje je jedno vrijeme bio i trener, ali klub mu neće raditi probleme dobije li posao iračkoga izbornika.

Legendarni argentinski nogometaš i malo manje legendarni trener Diego Armando Maradona blizu je preuzimanja reprezentacije Iraka! Mali zeleni našao se jučer sa čelnicima Iračkog nogometnog saveza i sad čeka što će glavni ljudi te azijske reprezentacije odlučiti.

- Diego je jako uzbuđen i zove nas svaki dan. On ne želi biti izbornik samo šest mjeseci, već na dulje razdoblje - istaknuo je agent Hernan Tofoni koji vodi pregovore.

Maradona je trenutačno savjetnik u Al Waslu, klubu iz Ujedinjenih Arapskih Emirata, gdje je jedno vrijeme bio i trener, ali klub mu neće raditi probleme dobije li posao iračkoga izbornika. Na klupi bi trebao zamijeniti još jednu legendu, Brazilca Zica koji je dao otkaz prošloga mjeseca.

Postane li izbornik, Maradonin cilj je plasman na Svjetsko prvenstvo 2014. u Brazilu, a Irak je trenutačno treći nakon četiri odigrana kola u skupini B azijskih kvalifikacija. Na SP-e se ta azijska reprezentacija plasirala samo jednom, 1986. godine. Baš kad je Maradona vodio Argentinu do svjetskoga naslova.

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije