POLUFINALE AUDI KUPA

Mandžo zabio prvi gol i namjestio drugi u pobjedi nad Sao Paulom!

Mario Mandžukić (1)
Reuters/Pixsell
31.07.2013.
u 22:05

Mandžukić je ušao u igru u 2. poluvremenu i devet minuta kasnije zabio za vodstvo Bayerna

Mario Mandžukić briljirao je u polufinalu Audi kupa protiv Sao Paula na Allianz Areni! Ušao je  u drugom poluvremenu umjesto Claudija Pizzara, a u 55. minuti zabio za vodstvo 1:0! Dogodilo se to nakon kornera, kada je Robben majstorski prebacio loptu na lijevu stativu, a hrvatski napadač s pet metara, neometan, rutinski plasirao loptu u mrežu.

Za 2:0 u 86. minuti zabio je Weiser, no akciju je pokrenuo Mandžo. Poslao je dobru loptu za Shaqirija čiji udarac odsjeda na stativi, a na odbijenu loptu stigao je Weiser i zabio.

U 88. minuti za Brazilce je dosuđen jedanaesterac, na bijeloj točki pojavio se legendarni vratar Rogerio Ceni koji je u karijeri postigao 111 golova, no 112. još će pričekati.

Inače, utakmicu na Bayernovom stadionu uživo je gledalo 60 tisuća ljudi, a barem toliko očekuje ih se na sutrašnjem finalu protiv Manchester Cityja.

Bila je ovo prva bitna pobjeda Guardiole otkako je preuzeo Bayern. Iako je u prijateljskim utakmicama tijekom priprema lako slavio protiv niželigaša, prošli petak Borussia je pobjedom 4:2 uzela njemački Superkup pa je ovo bilo solidno iskupljenje pred domaćom publikom.

>> Mandžukić dolazi kod Modrića u Real ili Joseu u Chelsea?!

>> Milan i City zabili osam pogodaka u prvih 45 minuta!

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije