INCIDENT ISPOD SVEČANE LOŽE

Mamić završio na policiji nakon što se i on sukobio sa zaštitarima

Zdravko Mamić navijači sukob (1)
Foto: Marko Lukunić/Pixsell
1/19
17.08.2011.
u 23:39

Mamić: Sramota! Sam sam došao dati iskaz, a noć provodim u policiji!

{fw3k_gallery}

Ispod maksimirskih tribina u srijedu navečer se skandiralo i Zdravku Mamiću, veća skupina Dinamovih navijača znala je kome također treba zahvaliti za skori plasman u Ligu prvaka!

A dodatni razlog za ovacije Mamiću navijači su imali i u spoznaji da je emotivni Dinamov izvršni predsjednik u jednom trenutku branio nekolicinu navijača, koje su zaštitari i policija željeli privesti nakon što su utrčali u teren poslije utakmice (što nisu smjeli).

Mamić je energično utrčao među njih i počeo ih odvajati, pa su na kraju navijači bili pušteni, a Mamić je odmah zaradio ovacije, premda nekima od navijača nije baš bilo drago što se za njih zauzeo. Zna se da Dinamov šef nije baš omiljen kod svih navijačkih frakcija u Zagrebu...

Na kraju, Zdravko Mamić završio je u policijskoj postaji gdje je morao dati izjavu o ovome incidentu, a ondje je proveo i noć. Zbog toga se oglasio priopćenjem.

- Sramotno je ponašanje policije jer sam samo protestirao i molio policajca s kojim svaki put dogovara osiguranje utakmice da pusti navijače koji su slaveći ušli u teren nakon utakmice i da ih ne privodi jer ovo je noć rezervirana za naše slavlje. Dok zemljom hodaju kriminalci, lopovi i prevaranti dotle policija pravi sebi reklamu na mojim i Dinamovim leđima. Sam sam došao do policijske postaje da obavim obavijesni razgovor. Ponovno ističem kako je daljnji tijek događaja sramotan, ali spreman sam podnijeti i to za moje navijače i klub te se nikada neću predati u svojoj borbi za pravdu i istinu. Nevjerojatno je da izvršni presjednik kluba kao što je Dinamo, koji ima 52-godine i nema nikakav dosje provodi noć u policiji, a da je s druge strane dobrovoljno došao u policiju i dao svoj iskaz - navodi Zdravko Mamić.

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Ključne riječi

Komentara 2

KO
kolovoz
21:21 18.08.2011.

vise transparentnosti i opreza nije naodmet-tesko ces zaustaviti drugi puta navijace kad to gazdi ne bude odgovaralo. uostalom zasto uopce policija dobiva nekakav zadatak za utakmicu ako bi to netko u odredjenom trenutku stopirao

BO
bosanaco
21:40 20.08.2011.

ma budaletina, dobar samo za tisak

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije