NAKON SKUPŠTINE

Mamić: Sramota je što je Skansi napravio od sebe, a MZOS je ruglo!

Skupština HNS-a (1)
Foto: Drago Sopta/HNS
1/10
Autori: td, av/VLM
11.03.2013.
u 13:38

– Skansi je sportaš kojem smo se svi divili i navijali za njega, a on je sa 70 godina prvi put preuzeo jednu radnu funkciju i nitko ne može shvatiti zašto – napao je Mamić doministra sporta

Službeni dio Skupštine HNS-a nije bio dovoljan da svi završe svoje misli u prilično burnoj raspravi, u kojoj su se međusobno prozivali Petar Skansi, HNS i Zdravko Mamić.

>> Surkis na Skupštini HNS-a: Možda izbacimo sve hrvatske momčadi!

Doministar sporta Petar Skansi bio je od onih koji su htjeli još ponešto reći novinarima:

– Žao mi je što nisam dobio riječ na kraju, kako mi je Vrbanović obećao. Da repliciram gospodinu Mamiću koji je iskoristio ovu skupštinu da pokaže svoju stranačku opredijeljenost, a budući da mu nitko nije oponirao, zaključujem da tu vlada jednoumlje. Ja nisam stranački opredijeljen. Htio sam reći da je Vlada RH napravila po pitanju akcijskog plana puno više od drugih vlada, a za Mamića je zaključak da će biti bolje kad dođe njegova partija na vlast.

O Mamićevoj opaski da Milanovićevo pismo nije autentično, da ga nije premijer napisao, Skansi je rekao: – To je uvreda za mene!

Šef Dinama, jasno, bio je od onih koji su trebali još pozornosti medija.

– Preklinjem i klečim pred premijerom da primi delegaciju Uefe kao što je to učinio premijer Srbije, koji ih je dočekao s osam ministara. Svi smo bili konsternirani na skupštini pismom koje je pročitao Skansi. Surkis je odmah zvao Uefu i pokušao doći do Platinija, ali došao je do glavnog tajnika i pitao ga kako da se postavi – rekao je Mamić.

Govoreći o Skansijevoj opasci za "Mamićevu partiju", šef Dinama napao je proslavljenog košarkaša.

– To je sramota što je Skansi napravio od sebe. Sportaš je kojem smo se svi divili i navijali za njega, a on je sa 70 godina prvi put preuzeo jednu radnu funkciju. Nitko ne može shvatiti zašto. A on je zapravo naš ministar sporta. Nemam ništa protiv Vlade, to je moja Vlada i molim Milanovića da ne nasjeda podmetanjima nekih marginalaca i da ga ne uvlače u sukob s Uefom – rekao je Mamić i dodao:

– Ministarstvo prosvjete i sporta ruglo je ove Vlade, i to misli 99 posto građana. Jer, 15 mjeseci na vlasti iza njih su samo afere. Divim se kako ih Milanović još trpi i podnosi. I Surkis misli da Milanović nije napisao to pismo – kazao je Mamić okupljenim novinarima.

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?