Uoči puta u Bugarsku

Mamić: Pojedinci nas žele izbaciti iz Europe, istraumatizirani smo

Zdravko Mamić (1)
Jurica Galoic/PIXSELL
02.10.2013.
u 14:50

- Nismo krenuli u sezonu kako smo mislili, ali Ludogorec poznajemo, imamo s njima iskustva i, ako želimo ostvariti svoj san, igrati na proljeće u Europi, onda moramo u Sofiji ići po pobjedu

Dinamov izvršni predsjednik Zdravko Mamić pun je optimizma krenuo na put u Sofiju gdje Dinamo sutra igra protiv Ludogoreca.

– Očekujem pobjedu u Sofiji. Dobro, nismo krenuli u sezonu kako smo mislili, ali Ludogorec poznajemo, imamo s njima iskustva i, ako želimo ostvariti svoj san, igrati na proljeće u Europi, onda moramo u Sofiji ići po pobjedu. I uvjeren sam da ćemo pobijediti – ponudio je taj spomenuti optimizam Mamić.

Nekoliko dana prije puta otišao je u svlačionicu svoje momčadi iako je rekao da ga igrači dugo neće vidjeti jer su ga “bahati” igrači koji “bojkotiraju” klub opasno naljutili.

– Kao što bi svaki ozbiljan čovjek napravio, upozorio sam ih na odgovornost koju svi zajedno imamo prema klubu, sebi, obitelji i navijačima i zatražio mobilizaciju i zajedništvo. To je što sam mogao tražiti.

Mamić je spomenuo navijače.

– Već smo istraumatizirani i to više nije u našoj “domeni”. Ako postoje pojedinci koji žele Dinamo izbaciti iz Europe, a očito je da postoje, mi smo kao klub tu potpuno nemoćni – zaključio je Zdravko Mamić.

>>Pokvario se avion s dinamovcima, prisilno sletjeli u Ljubljanu!

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije