I "TATA" U IGRI

Mamić opet želi Ćiru za trenera!?

Zdravko Mamić (1)
Igor Kralj/Pixsell
13.12.2011.
u 11:09

Ništa od Ćire Blaževića u Persepolisu (okrenuli su se Luki Bonačiću), ali - selidba iz Irana i te kako je opcija trenera svih trenera. I to u - Maksimir! Peti put!

Naime, od ljudi bliskih Mamiću saznajemo kako gazda najozbiljnije razmišlja o Dinamovom treneru stoljeća smatrajući kako samo Blaževićev autoritet može probuditi "spavače" u plavoj svlačionici.

Usto, Ćiro je i u 76. godini u top formi, gdje god dođe napravi "revoluciju", publika ga obožava, a u Zagrebu se uvijek osjećao najbolje. Pa i sam osjeća kako Dinamu još nije sve dao, želi još jedan naslov prvaka, te novi europski pokušaj.

Ćiro i Mamić oduvijek su bili tandem snova, čak ni bolni rastanak prije osam godina nije napravio nepremostiv jaz. Mamić bi "tati" oprostio i to što je u izborima za HNS stao uz Štimca, jer zna da od hrvatskih stručnjaka boljega, većega, utjecajnijega i popularnijega od Ćire - nema.

Naravno da Blaževićev angažman u iranskom Mes Kermanu ne bi bila nepremostiva prepreka. Mamić samo treba dobiti potporu Izvršnog odbora i akcija Ćiro može krenuti!

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Ključne riječi

Komentara 1

NP
nocna.ptica
22:17 13.12.2011.

Ne bi me čudilo da Ćiro prihvati poziv, jer je on bezkičmenjak kao i Bonačić i Jurčić koje je Mamić postavljao i skidao kad mu se god prohtjelo. Sjetimo se Ćirine čuvene izjave da mu je čast da mu Tuđman određuje sastav ekipe.

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije