odgovor bandiću

Mamić: Ne mogu komentirati Bandića, ali...

\'09.05.2011., Zagreb - Zdravko Mamic u prostorijama GNK Dinamo odrzao konferenciju za medije. Photo: Zeljko Hladika/PIXSELL\'
Zeljko Hladika/PIXSELL
29.10.2011.
u 08:42

Poruka zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića, ujedno i počasnog predsjednika Dinama zatekla je Zdravka Mamića.

- Kad je, gdje, rekao da ništa od krova u Maksimiru - zamišljeno je rekao Mamić.

Zastao je, razmišljao i dodao:

- Ne mogu ja komentirati gradonačelnika, ali... Ja sam vam pokazao samo nacrt, no napravljen je i prijekt, netko je u to utrošio svoje vijeme, tvrtke koje su radile projektnu dokumentaciju uložile su u to svoj novac, nažalost. Ja sam napravio ono što mogu, predložio jer misli da bi taj zahvat bio lako izvediv, jer je krov potreban stadionu. Ma, ne znam što bih rekao - pitao se Mamić i odlučio zaključiti tu temu.

No, svakako da i njega boli tako glatko odbijanje gradonačelnika, prije toga i ljudi iz gradske Skupštine. Dinamo je ionako odavno ostavljen sam sebi, ovih dana je Mamić morao potpisati račune koji su došli na naplatu za obavljenu obnovu stdiona. Koliko znamo, riječ je o oko pet milijuna eura.

Tjedan prije toga plaćeno je igračima oko četiri milijuna eura. A prihodi su jedini od Lige prvaka i prodaje igrača. I onda će se svi pitati za novac poreznih obveznika koji kao troši Dinamo, ili zašto Dinamo ne plaća porez na prodaju igrača, a ionako ga ne mora plaćati. No, nitko ne pita zašto je osam godina trunula novoizgrađena sjeverna tribina.

Sad kad je sve to dano Dinamu na upravljanje, pitaju se zašto je to Dibnamo dobio. A dobio je vrući krumpir jer je sve, zbog nedostatka krova u utrobi te tribine uništeno. No, svima zgodno zvuči za dobivanje političkih bodova.

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?