Dinamo

Mamić na Maldivima, Sammir se ženi!

'05.08.2010., Hvar - Zdravko Mamic sa suprugom Marinom, kcerima Ivom i Lucijom te prijateljima dosao na jahti Maluciva, u vlasnistvu svoga sina, koja je nedavno bila zaplijenjena, u uvalu Zdrilca u re
'Marko Lukunic/PIXSELL'
28.12.2011.
u 09:01

Zdravko Mamić s obitelji uživa na +30 stupnjeva Celzijusevih, u Zagrebu ga neće biti desetak dana.

Iz općega maksimirskoga zatišja isplivala je vijest da je Dinamov izvršni predsjednik Zdravko Mamić s obitelji otputovao u srce Indijskoga oceana, na Maldivsko otočje, gdje se temperatura ovih dana ne spušta ispod 30 Celzijevih stupnjeva. Iza Dinamova gazde je vrlo stresna jesen, pa i ne čudi da je pobjegao na drugi kraj svijeta, daleko od svih koji mu idu na živce.

Zdravku će biti drago da će bar jedan od njegovih igrača u Zagreb s odmora doći preporođen. Brazilac Sammir javio se iz domovine svome menadžeru Boži Sliškoviću.

- Sammir je sjajno raspoložen, javio mi se iz Curitibe gdje mu žive zaručnica Yasmin i sin Noah. Znate da nije mogao dočekati da vidi sinčića i sada kada mu se želja ostvarila, djeluje mi kao novi čovjek - kaže Slišković.

Je li u planu i vjenčanje s Yasmin Chemin?

- Željeli su to napraviti ovih dana, dok je Sammir na odmoru, no nisu mogli dobiti termin. Očekujem da mi se Sammir javi i s tom sretnom viješću prije nego što krene u Zagreb. No, prije toga će i u rodnu Itabunu, posjetiti majku i sestru. Iznimno je privržen obitelji.

>>Cijeli tekst pročitajte danas u tiskanom izdanju Večernjeg lista<<

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?