Nesreća kod Vira

Maloljetnik poginuo u automobilu kojim se vozilo čak 8 putnika

Poginuli kod Vukovara (1)
Goran Ferbezar/PIXSELL
28.07.2012.
u 09:27

U ovoj su prometnoj nesreći ozlijeđeni vozač i šestero putnika, te su zadržani u zadarskoj općoj bolnici.

U teškoj prometnoj nesreći koja se dogodila jutros oko 4 sata u Viru pri slijetanju automobila mitshubishi pajero zadarskih registracijskih oznaka poginuo je 17-godišnjak sa zagrebačkog područja.

Automobilom je upravljao 21-godišnjak sa zadarskog područja, a u vozilu je bilo osam putnika. U ovoj su prometnoj nesreći ozlijeđeni  vozač i šestero putnika, te su zadržani u zadarskoj općoj bolnici.

Policija još uvijek nije izvijestila o okolnostima nesreće u kojoj je smrtno stradao mladić iz Zagreba. Državni odvjetnik Denis Sokol potvrdio je kako je prometnu nesreću uzrokovala prevelika brzina zbog čega je automobil sletio s ceste.

- S obzirom na oštećenja jasno je da se radilo o strašno velikoj brzini. Dat ću nalog za uzimanje uzoraka krvi i urina vozaču automobila kako bi se utvrdila konzumacija alkohola, kazao je Sokol potvrđujući da su u automobilu bile mlade osobe.

Iz policije doznajemo kao je vozaču izmjerena koncentracija alkohola u krvi veća od dopuštenih 0,5 promila.

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije