Pod okriljem noći

Maloljetnica silovana na plaži u Crikvenici, počinitelj još u bijegu

crikvenica
Arhiva VL
08.08.2011.
u 08:46

Prema dostupnim informacijama mogući počinitelj silovanja i dalje je u bijegu, a maloljetnica je upućena na detaljan liječnički pregled

U noći sa subote na nedjelju na jednoj o crikveničkih plaža dogodio se slučaj seksualnog delikta u kojem je žrtva bila maloljetnica. Policija s obzirom na delikatnost slučaja i dob žrtve, kao i činjenicu da se okolnosti slučaja još uvijek rasvjetljavaju i provjeravaju nisu željeli ništa detaljno govoriti.

Glasnogovornik PU primorsko-goranske Tomislav Veršić za Novi list potvrdio je informaciju rekavši kako je policija u Crikvenici  zaprimila dojavu da je 7. kolovoza, između 1 i 3 sata u noći, u Crikvenici počinjeno kazneno djelo silovanja na štetu maloljetnice, te kako je kriminalističko istraživanjeu tijeku.

Neslužbene informacije govore kako je do silovanja došlo na jednoj crikveničkoj plaži na kojoj se u noćnim satima okupljaju mladi na čije su se nedolično ponašanje već u nekoliko navrata žalili stanari obližnjih kuća.

Prema dostupnim informacijama mogući počinitelj silovanja i dalje je u bijegu, a maloljetnica je upućena na detaljan liječnički pregled.

 

 

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Komentara 2

Avatar ivek
ivek
16:50 08.08.2011.

a sta je trazila maloljetnica na plazi u 3 u jutro.. di je mama bila ,kada nezna di se dite ljubi u 3 ujutro

BO
bosanaco
21:52 20.08.2011.

mama je na jahti

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije