HŠK Zrinjski

“Majke mi, dobro idu...”

Zrinjski
23.07.2012.
u 10:36

Protiv Olimpica se iskazali novi igrači Šćepanović i I. Aničić

Nogometaši Zrinjskog ostvarili su pobjedu (2:0) u prijateljskoj utakmici protiv Olimpica. Zaključak nakon dobre igre plemića najbolje je možda u jednoj rečenici sažeo jedan stariji gospodin, koji gotovo uvijek sjedi na istoj sjedalici stadiona Zrinjskog. “Majke mi, dobro idu”, kratko je kazao i počešao se po bradi, kao da je skrivao osmijeh.

Šćepanović i I. Aničić

Momčad Dragana Perića u jako dobrom se svjetlu pokazala se pred 300-ak okupljenih znatiželjnika. Ukratko, prikazana igrao kao protiv Olimpica, vrlo će brzo na tribine dovesti i puno više publike. Zrinjski je preko Pehara poveo u 31. minuti, a Igor Aničić zatresao je mrežu u drugom dijelu susreta.

- Vidjeli ste što trenutačno možemo. Za sada smo na ovoj razini, a vremenom možemo biti i bolji - kazao nam je nakon utakmice Dragan Perić, šef struke nogometaša Zrinjskog. Zrinjski je počeo susret u sastavu: Melher, Marković, Radeljić, Marjanović, M. Aničić, Pehar, Šćepanović, Stojkić, Arežina, Žuržinov, I. Aničić. Bilo je očito kako su se za već kratko vrijeme u igru sjajno uklopila dvojica novih nogometaša, Šćepanović i Igor Aničić, koji su i prilikom dolaska u ovom prijelaznom roku bili označeni kao pojačanja.

Mladi, ali i iskusniji

Budu li nastavili s igrom kao protiv Olimpica, taj će epitet i opravdati. Igor Aničić se dopao i u jednoj povučenijoj ulozi koju je igrao u drugom dijelu, kada nije bio u ulozi klasičnog napadača. S klupe su tijekom susreta u igru ušli Bekić, Muminović, Miličević, Ivešić, Krišto i Ferenc. I s tim se ulascima moglo vidjeti kako u momčadi postoji jaka konkurencija, jer svi igrači su jednako “grizli”. Možda je i najveća vrijednost u ovom trenutku za Zrinjski, što će se recimo za mjesta u veznom redu boriti golobradi mladići poput Miličevića i Arežine, ali što momčad sada ima u svojim redovima nogometaše koji su u odnosu na zadnju sezonu ipak malo iskusniji.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?