noćni provod

Luka Modrić u LA-u u zagrljaju lijepe plavuše

luka modrić
Twitter
07.08.2013.
u 07:22

Nogometaši španjolskog Reala iz Madrida u kampu UCLA-e u Los Angelesu pripremaju se za novu sezonu.

Nogometaši španjolskog Reala iz Madrida u kampu UCLA-e u Los Angelesu pripremamaju se za novu sezonu. No, pripreme nisu bile spartanske pa su dečki, među kojima i naš reprezentativac Luka Modrić, osim utakmica imali vremena i za uživanje i istraživanje noćnog života.

Tajanstvena ljepotica

Da su se dobro provodili dokazuju i fotografije s profila na Twitteru Real Madrid CF France. Naime, na tim se fotografijama naš reprezentativac u jednom klubu zabavlja sa suigračima iz Reala, a fotografirao se zagrljen sa zgodnom plavušom. Obožavatelji koji prate taj profil, a ne poznaju Modrićevu suprugu Vanju, pomislili su da je na slici sa suprugom. Fotografije Lukine zabave s atraktivnom djevojkom snimljene su nakon klupske večere prije nekoliko dana. Naime, Luka je na svoj profil stavio fotografiju sa suigračima u jednom losangeleskom restoranu. Očito su nakon večere odlučili provjeriti kakav je provod u tamošnjim klubovima. S obzirom na to da je Luka nedostupan, nismo mogli iz prve ruke provjeriti tko je tajanstvena plavuša s kojom se nogometaš tako dobro provodio.

Na naslovnici albuma

Prije početka priprema Luka se odmarao u Hrvatskoj. Nekoliko dana proveo je u Zagrebu gdje je s obitelji proslavio treći rođendan sina Ivana i krštenje kćeri Eme rođene potkraj travnja. Nakon toga s obitelji je na par dana otišao na more. Škrt u izjavama o privatnom životu, Luka je tada samo rekao da je već navikao na odvojenost od obitelji i da mu to nije problem. A zanimanje za Luku u stranim medijima i javnosti ne prestaje. Njegova fotografija krasi naslovnicu albuma za sličice španjolskih prvoligaša. Modrić, a ne Ronaldo ili neka druga zvijezda, predstavljaju Real. Luku svakodnevno prate paparazzi dok odlazi i vraća se s treninga, a nedavno je i David Beckham sinove poveo na nogometni teren da vide kako se za nadolazeću sezonu priprema naš nogometaš. Stotine obožavatelja Luki se svakodnevno javljaju na Facebooku, a kamo god krene u stopu ga prate i obožavateljice. Možda je i ljepotica s fotografija jedna od njih.

>>Luka Modrić: Prvi dan autogrami 
i susret s Beckhamom

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?