PONUDILI I DIARRU

Luka Modrić odlazi u Real za 25 milijuna eura?

Luka Modric
Pixsell
20.05.2012.
u 23:12

Madriđani u paketu s novcima žele ponuditi i Lassana Diarru kojega je Redknapp već vodio u Portsmouthu

Luka Modrić u rovinjskom se reprezentativnom kampu u miru priprema za predstojeće akcije u Ukrajini i Poljskoj, o svojoj klupskoj budućnosti rekao je razmišljati nakon Eura, no zato drugi ozbiljno razmišljaju o njemu. Najnovija šuškanja govore kako je na meti Real Madrida koji će u London poslati službenu ponudu čim Kaku ''isporuče'' u PSG.  Sportski direktor Parižana, Brazilac Leonardo, u Madrid je stigao  navodno zbog tog posla.

Španjolski prvaci za veznjaka Spursa ponudili bi 25 milijuna eura što je, piše engleski The Sun, 7.5 milijuna eura manje nego što oni procjenjuju vrijednost svoje zvijezde i isto onoliko koliko planiraju dobiti od prodaje Kake. No, doskočili su u Madridu i tom problemu pa će se Modrića uz novce ponuditi i Lassana Diarru koji je za Harryja Redknappa već igrao dok je ovaj vodio Portsmouth, prije nego je došao na Santiago Bernabeuu 2009. godine.

Podsjetimo, predsjednik Tottenhama Daniel Levy odolio je 40 milijuna funti koje je nudio Chelsea, no Luka je isto tako odbio potpisati novi ugovor u više navrata.

Napoli uzeo Juveu kup, huligani odgodili francuski rasplet

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije