Veličanstven doček

Ludnica u Rijeci! Tisuće navijača dočekale heroje iz Stuttgarta

Rijeka, Armada, doček, Europska liga (1)
Foto: Goran Kovačić/Pixsell
1/11
30.08.2013.
u 09:09

Pravi je delirij krenuo kada je Riječane pozdravio Goran Mujanović, čijim je pogotkom Rijeci u Stuttgartu osigurana Europska liga i trener Matjaž Kek

Vjerovali smo u svih, navijači, igrači, Kek, dali su sve od sebe, cijela Rijeka. Ovo je najbitnije za cijeli hrvatski nogomet i za nas, grad Rijeku – kazao je sinoć po slijetanju u Zračnu luku Rijeka Damir Mišković, predsjednik HNK Rijeka.

Priznao je kako je još uvijek pod dojmom velikog uspjeha te dodao kako se nitko nije nadao da će uspjeti u godinu dana, osim njegovih najbližih suradnika koji znaju koliko je tvrdoglav. Mislim da je Rijeka ovako nešto zaslužila, nadam se da ćemo grad i ovaj dio regije vratiti tamo gdje im je mjesto, rekao je Mišković. Idućim avionom stigli su i željno očekivani nogometaši, nakon čega je na aerodromu zavladala prava euforija. Vjerni navijači jedva su dočekali taj trenutak, pred zgradom krčkog aerodroma doslovce je zakuhalo, orila se pjesma, palile su se baklje, a potom je nebo obasjao vatromet. I vatrogasci su se pobrinuli uveličati trenutak za povijest, vatrogasnim su vozilima okružili pistu i nakon sijetanja aviona pozdravili riječke junake počasnim mlazom. Eforija nije jenjavala niti na riječkom Korzu, nakon željnog isčekivanja, oko jedan sat iza ponoći konačno su dočekali vidjeti svoje ljubimce. Skandiralo se, nazdravljalo uz pjesmu, a potpuno je ludilo uslijedilo po dolasku nogometaša na binu. Pravi je delirij krenuo kada je Riječane pozdravio Goran Mujanović, čijim je pogotkom Rijeci u Stuttgartu osigurana Europska liga i trener Matjaž Kek, nakon čega se Korzom zaorilo "Kek, Kek, Kek, Kek....".

>>Tomečak: Čučnuo sam i molio Boga da ga Mujanović zabije!

>>Kek: Izbacili smo bundesligaša! Nemate pojma kako sam ponosan!

>>Dinamo čestitao Rijeci: Bravo, tako se bori za svoj klub

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije