Utrka za Dejanom Žele ga Redsi, ali i Bayern

Lovren: Iz Lyona mi ne javljaju o ponudi Liverpoola

'Paris Saint-Germain\'s Turkish striker Mevlut Erding (C) vies with Olympique Lyonnais\' French midfielder Maxime Gonalons (L) and Croatian defender Dejan Lovren during the French L1 football match Pa
'BERTRAND LANGLOIS'
28.06.2011.
u 09:30

Hrvatski reprezentativac, igrač Lyona Dejan Lovren (21) na odmoru u Hrvatskoj bez pretjeranoga uzbuđenja prati Liverpoolove pokušaje da ga dovede na Anfield.

- Ne znam više od onoga što pročitam u novinama, a vjerujte da me to i ne zanima. Iz Lyona me nisu zvali da mi kažu o tome, niti sam ja zvao njih. Lijepo je čuti da me traži veliki klub - kaže Lovren.

Luki je nedavno pobjeglo "želim u Chelsea". Vaša želja i prije je bila Engleska? Želite u Liverpool?

- Ha-ha, zaista o tome nisam razmišljao. Lyonov sam igrač, a klub neka procijeni jesam li važan, potreban, je li ponuda dovoljno dobra - dodaje Lovren.

Niste imali baš sjajan tretman kod francuskih novinara, nisu vas štedjeli u kritikama.

- Ispočetka mi je bilo krivo, poslije sam se naviknuo na to, a onda je odjednom sve prestalo jer su shvatili da baš nisam bezvezan igrač. Najvažnije mi je uvijek bilo da ja budem zadovoljan kako igram, a to jesam. Međutim, sezona je ispala neuspješna zbog tog podbačaja u prvenstvu - kaže Dejan.

Cijeli tekst pročitajte u današnjem izdanju Večernjeg lista...

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?