SAMO U BIH

Lopovi ukrali dva skupocjena terenca OSA-e?

almir
VL FOTO
03.09.2010.
u 08:06

U posljednja četiri mjeseca ukradena dva skupocjena terenca Obavještajno-sigornosne agencije BiH (OSA)

Da automafija nadmoćno vlada sarajevskim podzemljem, potvrđuju i još neslužbene informacije da su u posljednja četiri mjeseca ukradena dva skupocjena terenca Obavještajno-sigornosne agencije BiH (OSA). I jedno i drugo vozilo navodno je koristio prvi agent u BiH, ravnatelj OSA-e Almir Džuvo, ali ni to nitko nije htio potvrditi ni demantirati.

- U posljednje vrijeme mi je poznat samo jedan slučaj krađe vozila OSA-e, ali o tome ne mogu sada govoriti. Morate poslati upit, a odgovor ćete dobiti kad druga služba u MUP-u provjeri sve te navode - kaže nam Irfan Nefić, glasnogovornik MUP-a Sarajevske županije. Kao što je uobičajna praksa, o ovim krađama odmah su informirane entitetske i županijske policije. Otvorena je i istraga, ali još nikakvih rezultata nema. Inače, u Sarajevu godišnje nestane polovica svih ukradenih vozila u Federaciji BiH, gdje se, nakon statističkog ‘friziranja’, svake godine broje na oko 1500 komada.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije