TRAGEDIJA

Lokomotiva raskomadala Mostarca (67)

vlak
Večernji list
19.01.2013.
u 10:56

Mještani tvrde da je riječ o Ibri Brkanu iz mostarskog naselja Kočine

Stravičan prizor mogao se jučer vidjeti nakon željezničke nesreće koja se dogodila u mostarskom naselju Bišća Polje. Policija je tjerala znatiželjne mještane, pogotovo one maloljetne, jer su na tračnicama, u duljini od nekih trideset metara, ostali raskomadani dijelovi tijela starijeg muškarca kojega je oko 14.30 sati pregazila lokomotiva u blizini Teretne postaje južno od Mostara.

Iskasapljen

- Tu mu je ruka, tamo noga, gore, glava i dio rupa... Iskasapljen je- govorili su mještani. Dok je policija, zajedno s tužiteljem Mirkom Miličevićem, provjeravala identitet nesretna čovjeka, oni su isticali da je riječ o Ibri Brkanu, siromašnom 67-godišnjaku iz obližnjeg naselja Kočine, koji je navodno imao psihičkih problema. Ubrzo su na mjesto tragedije stigli njegov brat i nevjesta, koji su samo šutke promatrali i plakali dok se radio očevid.

Šokirani vozači

- Nesretnik je svakog dana ovim putem, koji i nije predviđen za pješake, išao u obližnju trgovinu pa i ovog kobnog dana. Osim dvojice vozača lokomotive, momaka iz Bihaća, koji rade za Željeznicu FBiH i stanuju kao podstanari u Mostaru, drugih izravnih očevidaca nije bilo. Vozači su u šoku pokušali zaustaviti nakon što im se nepoznati čovjek odjednom stvorio na tračnicama i pao pod kotače teškog stroj. Zaustavili su se pedesetak metara dalje i imali što vidjeti- prepričavali su mještani. Policija dvoji da li se radilo o samoubojstvu ili pukoj nepažnji. Istraga još traje.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije