POSJETA

Ljubić se u Bruxellesu susreo sa čelnicima EPP-a

bozo ljubic
Pixsell
07.06.2010.
u 16:04

U organizaciji Zaklade Konrad Adenauer, Ljubić razgovara s čelnicima Europske pučke stranke

Predsjednik HDZ-a 1990 Božo Ljubić boravi u Bruxellesu, gdje, u organizaciji Zaklade Konrad Adenauer, razgovara s čelnicima Europske pučke stranke.

S Kostasom Sasmatzoglouom najviše je bilo riječi o rezultatima Regionalne konferencije europskih političkih stranaka jugoistočne Europe koja je prošli vikend održana u Sarajevu, kao i o izgledima stranaka narodne orijentacije na listopadskim izborima u Bosni i Hercegovini. Europska pučka stranka potiče na suradnju ove stranke i podržati će ih na sljedećim izborima, priopćeno je iz HDZ-a 1990.

Ljubić je razgovarao i s predstavnicima Europskog parlamenta i Europske komisije, a glavne teme su bile realizacija bezviznog režima za građane BiH i proces približavanja BiH Europskoj uniji.

Nakon Bruxellesa Ljubić i predstavnici drugih političkih pučkih stranaka iz BiH posjetit će Berlin.

U glavnom gradu Njemačke razgovarat će s članovima Bundestaga i Bundesrata mjerodavnim za jugositočnu Europu te članovima njemačke vlade.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?