Dostupno svima

Ljetna sniženja - odjeća i po 1,95 KM

Anketa
07.08.2012.
u 09:41

Odjeća za koju ste prije 2 mjeseca mislili da je preskupa sada postaje dostupna svima koji mogu potrošiti nekoliko KM

Šetajući po gradu, vjerojatno nema osobe koja nije primijetila velike i male plakate ispunjene raznim brojevima koji s izloga “napadaju” potrošače. Upečatljivi natpisi - 70 posto, sve u pola cijene, kupiš jedan, drugi dobiješ besplatno - označavaju ljetna sniženja kojima uistinu rijetki odolijevaju. Sve nas je, makar i jednom, znatiželja “napala” i uvela u tu jednu takvu trgovinu. Jer je financijska situacija nezavidna, sniženja mogu biti odlična prilika da se ormar obnovi za manje novca nego što bi se inače potrošilo. Međutim, samo zato što je nešto na sniženju, ne treba kupovati sve što vam dođe pod ruku.

Ponude za sve

Mnogobrojne trgovine tržnog centra Mepas Mall preplavljena su sniženjima odjeće koja idu i preko 80 posto. Mladi i stari, posjetitelji i stanovnici Mostara se mogu vidjeti kako zadovoljno šetaju s vrećicama u rukama. Odjeća koja se prije nekog vremena mogla kupiti po cijeni od 20 KM sada se može naći upola jeftinije. U nekoliko različitih trgovina se mogu pronaći toliko snižene majice da koštaju samo 1,95 KM. Najučestalije cijene ljetne odjeće uglavnom se kreću od 6,95 za majice, oko 40-ak KM za hlače te 20 KM za dnevne haljine. Još jedna u nizu pogodnosti je izložena zimska odjeća koja je cijenom doista pristupačna. U nekim trgovinama su također ponuđene opcije da prilikom kupnje jednog artikla drugi dobijete besplatno iako su već na sniženju. Ni ljubitelje sportske opreme sniženje nije zaobišlo pa se trenirke i tenisice poznatih proizvođača u paketu mogu pronaći za oko 160 KM.

Popuniti ormar


Neki će možda kazati da je odjeća koja se nakon nekog vremena može sniziti do tako mizerne cijene, tako jeftino prodavati zapravo i ne vrijedi više od jedne marke. Zapitat će se po kojoj se uopće cijeni ta odjeća nabavlja. Kakvo god mišljenje imali, realnost je da se popusti zaista mogu iskoristiti i da bi ormar popunili stvarima po povoljnim cijenama. Sa samo nekoliko markica u novčaniku možete si priuštiti neku sitnicu i malo si popraviti raspoloženje.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?