UGRIZAO IVANOVIĆA

Liverpool kaznio Suareza, a savez ga šalje na terapiju kontrole bijesa

luis suarez
NI Syndication/Pixsell
22.04.2013.
u 15:06

- Napravit ćemo sve kako bi pomogli Suarezu da obuzda svoj bijes. Moramo pomoći njemu, ali i Liverpoolu – kazao je jedan od čelnika engleskog nogometa

Zločesti dečko engleskog nogometa Luis Suarez ispričao Ivanoviću nakon što ga je ugrizao u nedjeljnoj utakmici Liverpoola i Chelaeja. Urugvajac će ipak biti kažnjen od strane Liverpoola. Iznos novca nije poznat.  Suarez je zamolio klub da novac proslijedi udruzi Hillsborough Family Group, koja djeluje od svibnja 1989., a bori se za pravdu žrtava tragedije u kojoj je stradalo 96 Liverpoolovih navijača. Engleski nogometni savez još istražuje spomenuti incident koji se dogodio između Suareza i Ivanovića. Liverpool se ispričao Chelseaju i Ivanoviću kazavši da je Suarezova reakcija apsolutno neprimjerena za svakog igrača koji nosi Liverpoolov dres. Sam Suarez na Twitteru se ispričao i navijačima.

Još jedna zanimljivost vezana uz Urugvajca je da je za vrijeme dok je igrao u Ajaxu bio kažnjen sa sedam utakmica neigranja također zbog ugriza.

Ovaj slučaj komentirao je i izvršni direktor Udruge profesionalnih nogometaša Gordon Taylor.

-  Nema sumnje da je Suarez sjajan nogometaš. Zato još više možemo žaliti kada napravi ovakav incident, Mi ćemo angažirati stručnjake koji će razgovarati s njim i napravit ćemo sve kako bi pomogli Suarezu da obuzda svoj bijes. Moramo pomoći njemu, ali i Liverpoolu – rekao je Taylor.

Liverpoolov predsjednik Lan Ayre rekao je da Suarez ostaje u klubu.

- On je fantastičan igrač. Prošlegodine je potpisao novi ugovor. Cilj nam je da odradi ugovor do kraja. Moramo s njim poraditi na njegovoj disciplini – Rekao je predsjednik redsa

Treba na kraju spomenuti da je Ivanović oprostio ugriz Suarezu te ga neće tužiti.

>> Suarez: Ispričavam se Ivanoviću zbog ugriza, jako mi je žao

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije