Spektakl

Lijepa Angelina otišla, u Sarajevo za koji dan stiže zgodni Clooney

Angelina
09.07.2012.
u 10:12

Popularni glumac i veliki zavodnik trebao bi doći na zatvaranje Sarajevo Film Festivala!?

Holivudska diva Angelina Jolie, koja je u subotu boravila u Sarajevu na tamošnjem filmskom festivalu, jučer je u popodnevnim satima napustila BiH. Jolie je na Sarajevo Film Festival došla kako bi sudjelovala na Sarajevo Talent Campusu, gdje je razgovarala s mladim filmskim autorima i odgovarala na njihova brojna pitanja.

Izbjegla crveni tepih

Iako je bilo za očekivati da će se pojaviti na crvenom tepihu, to se na razočaranje mnogih nije dogodilo. Angelina je u širokom luku zaobišla crveni tepih, ali je zato primila posebno priznanje ‘Počasni građanin Sarajeva’. Večer je provela u društvu svojih kolega i prijatelja glumaca s kojima je radila na svome redateljskom debiju “U zemlji krvi i meda”, a u njezinu društvu našli su se i najpopularniji bh. nogometaš Edin Džeko i njegova djevojka manekenka Amra Silajdžić te hrvatski poduzetnik Emil Tedeschi.

Umjesto Pitta Clooney

U Sarajevu je ovaj put boravila sa svoje troje djece, ali bez muža Brada Pitta. U sarajevskim medijima pojavila se informacija kako će na zatvaranje festivala stići glavnom i bradom jedan od najšarmantnijih ljudi na svijetu glumac George Clooney. Iako iz Sarajevo Film Festivala ništa nisu željeli potvrditi, nagađa se da bi Clooney trebao doći u Sarajevo 14. srpnja. Poznato je da je George Clooney odličan prijatelj s Angelinom Jolie i Bradom Pittom, tako da je vrlo moguće da su mu upravo oni dali preporuke da ovog ljeta posjeti SFF. Budući da Clooney sa svojom djevojkom glumicom i manekenkom Stacy Kibler odmor provodi u svojoj vili u Italiji, vjerojatno će iskoristiti blizinu i doći u Sarajevo. Popularni glumac trebao bi odsjesti u sarajevskom hotelu Europa, u kojem je boravila i lijepa Angelina.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije